Mercats setmanals de Fruites Gonzalez a Campdevànol

CARLOS GONZALEZ HERRERA

Logo

Ens apassiona el contacte directe amb els nostres clients i aquests mercats són l'oportunitat perfecta per conèixer les seves preferències i necessitats. Us convidem a visitar-nos i gaudir d'una experiència de compra única amb la qualitat i frescor que només Fruites Gonzalez pot oferir.

Contacte

Dimarts a Campdevànol

Mercado

Visiti'ns cada dimarts al mercat de Campdevànol, on podrà gaudir de les nostres fruites i verdures fresques. El nostre estand està ple de colors vibrants i sabors que deleitaran els seus sentits.

Dimecres a Torelló

Mercado

Cada dimecres ens trobarà al mercat de Torelló, on portem el millor de la nostra selecció de productes de temporada i exòtics. No perdi l'oportunitat de provar les nostres especialitats.

Dissabte a Ripoll 

Mercado

Cada dissabte, participi en l'ambient del mercat de Ripoll i descobreixi la frescor incomparable dels nostres productes. Des de les primeres hores del matí, estem preparats per oferir-li el millor de l'horta.

Diumenge a Camprodon
Camprodon

Mercado

Acabeu la vostra setmana amb una visita al mercat de Camprodon els diumenges. El nostre lloc està sempre proveït amb una selecció variada i fresca perquè comenci la setmana amb energia i salut.

Conegui els mercats setmanals on Fruites Gonzalez ofereix fruites i verdures fresques a Campdevànol, Torelló, Ripoll i Camprodon. Visiti'ns!

Contacte