Venda ambulante de verdures i fruites fresques a Campdevànol

CARLOS GONZALEZ HERRERA

Logo

A Fruites Gonzalez, ens especialitzem en portar la frescor i qualitat de les nostres fruites i verdures directament a la vostra porta mitjançant el nostre servei de venda ambulant. Ens desplacem amb el nostre camió pels pobles de la frontera entre les províncies de Girona i Barcelona, assegurant-nos que tots els nostres clients puguin gaudir de productes frescos i de temporada sense haver de sortir de casa.

Contacte

Repartiment a domicili

Cada producte que oferim ha estat seleccionat amb cura i transportat en condicions òptimes per mantenir la seva frescor i qualitat. La nostra oferta inclou una àmplia varietat de fruites i verdures de temporada cultivades localment, així com fruites exòtiques com plàtans i kiwis, disponibles tot l'any. Ens enorgulleix oferir un servei personalitzat, adaptat a les necessitats de cada client, i garantir la satisfacció total amb cada compra.

Per aprofitar el nostre servei de venda ambulant, simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o a través de la nostra pàgina web per fer la vostra comanda. El nostre equip s'encarregarà de portar-vos la vostra selecció de fruites i verdures fresques directament a casa vostra en el menor temps possible.

Descobreixi el servei de venda ambulant de Frutas Gonzalez. Fruites i verdures fresques directament a la porta a la zona de Girona i Barcelona. Contacti'ns!

Contacte